ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριάρα στην Τότεναμ και 6Χ6 η Μπάγερν

Τριάρα στην Τότεναμ και 6Χ6 η Μπάγερν

Η Μπάγερν επικράτησε 3-1 της Τότεναμ στο Μόναχο και ολοκλήρωσε τον όμιλο, στον οποίο συμμετείχε ο Ολυμπιακός, έχοντας μόνο νίκες.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είχε το ματς και γι’ αυτό ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, χρησιμοποίησε κάμποσους αναπληρωματικούς ξεκουράζοντας τα βαριά χαρτιά. Ετσι, η Μπάγερν, χωρίς τον Λεβαντόβσκι βασικό, ήταν η νικήτρια στη μάχη του Allianz και μπήκε στη λίστα με τις ομάδες που κλείνουν με απόλυτο νικών τον όμιλο. Τραυματίας αποχώρησε στο πρώτο μέρος ο Κομάν.

Μόλις στο 14′ άνοιξε το σκορ ο Γάλλος εξτρέμ, Κομάν, με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από προσπάθεια του Γκνάμπρι, όμως η Τότεναμ απάντησε 6 λεπτά αργότερα mε βολέ του Ράιαν Σεσενιόν μέσα από την περιοχή, με τον Αγγλο να γίνεται ο νεαρότερος σκόρερ για τους Spurs στη διοργάνωση (1-1). Ο Μίλερ, που είχε πάρει τη θέση του άτυχου, Κομάν, ήταν εκείνος που έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 45′ από κοντά μετά το σουτ του Γκνάμπρι στο δοκάρι (2-1). Ηταν το γκολ Νο198 με την Μπάγερν για τον Γερμανό.

Πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ο Κουτίνιο με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στην επανάληψη πήρε το αίμα του πίσω. Ο Βραζιλιάνος στο 64′ πήρε στα αριστερά και αφού βρήκε τον χώρο για να συγκλίνει, με υπέροχο curler βρήκε την απέναντι γωνία γράφοντας το 3-1 το οποίο παρέμεινε ως το τελικό, αφού στην καλύτερη ευκαιρία των Λονδρέζων στο 72′ ο Σον δεν τα κατάφερε.

Μπάγερν Μονάχου (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Ντέιβις, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Παβάρ, Κίμιχ, Τιάγκο, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Πέρισιτς (86′ Ζίρκζε), Κομάν (27′ Μίλερ).

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γκασανίγκα, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Φόιθ, Γουόκερ-Πίτερς, Ντάιερ (81′ Γουανιάμα), Σισόκο, Ερικσεν, Λο Σέλσο (65′ Σκιπ), Σεσενιόν, Λούκας Μόουρα (65′ Σον).

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top