ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η ταμειακή που έκλεψε είχε μόνο 20 ευρώ σε κέρματα- Παραδέχθηκε άλλες τρεις διαρρήξεις ο 20χρονος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η ταμειακή που έκλεψε είχε μόνο 20 ευρώ σε κέρματα- Παραδέχθηκε άλλες τρεις διαρρήξεις ο 20χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Πέμπτη 12/12  διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον δύο ατόμων, ηλικίας 25 και 20 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής καταστήματος στο Παραλίμνι.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 30χρονη υπάλληλο καταστήματος που βρίσκεται στο Παραλίμνι, ιδιοκτησίας 43χρονης από το Παραλίμνι, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 και 10 του μήνα και των ωρών 19.00 – 09.00, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα και έκλεψαν από μέσα την ταμειακή μηχανή εντός της οποίας υπήρχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ σε διάφορα κέρματα.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου για εξετάσεις και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημα από σιδερένια συρόμενη πόρτα την οποία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.
 
Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 25χρονου από το Παραλίμνι, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 11/12 και ένας αλλοδαπός 20 χρόνων κάτοικος Παραλιμνίου που συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας.
 
Ανακρινόμενος σε θεληματική κατάθεση του ο 20χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη ακόμα τριών διαρρήξεων και κλοπών καταστημάτων.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top