ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aπόλλωνας – Ανόρθωση: ΑΜΑΝ ένα ντέρμπι!

Aπόλλωνας – Ανόρθωση: ΑΜΑΝ ένα ντέρμπι!

Για τη 13η αγωνιστική, ο Απόλλωνας φιλοξενεί την Ανόρθωση, το Σάββατο (14/12 – 19:00), σε ένα ντέρμπι, που όλα συνηγορούν πως θα είναι… διαφορετικό από τα άλλα!

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, δείχνει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά, στον… σωστό δρόμο, και η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, το «μαρτυρά». Ο Απόλλωνας, αρχίζει σιγά – σιγά να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και απέναντι στην Ανόρθωση, για να μείνει στα ψηλά και να μειώσει ακόμα περισσότερο από την «Κυρία». Ο Κύπριος κόουτς, γνωρίζει πολύ καλά, πως πρέπει να είναι σε… εγρήγορση οι ποδοσφαιριστές του, καθώς η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, δεν θέλει και πολλά για να σε τιμωρήσει. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, και είναι σίγουρος πως θα δώσει τον 100% των δυνατοτήτων της, κάτι που άλλωστε χρειάζεται.

Στον αντίποδα, η Ανόρθωση συνεχίζει το… βιολί της! Βρίσκεται στην πρώτη θέση, και δεν δείχνει διατιθεμένη να… κατέβει από εκεί. Με έναν αναγεννημένο Ράγιος, που είναι ο μαέστρος της ορχήστρας, με τους επιθετικούς τους να βρίσκουν δίκτυα, και τον Τιμούρ Κετσπάγια ως «καπετάνιο» του πληρώματος, πάει στη Λεμεσό με στόχο τη νίκη. Η «Κυρία» δεν δίνει… δικαιώματα σε καμία ομάδα μέχρι στιγμής, να αμφισβητήσει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο «καθαρίζοντας» τα παιχνίδια, χωρίς πολλά-πολλά. Αυτό θέλει να πράξει και κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού, που δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα παιχνίδια.

Μέσα σε όλα αυτά, ενδιαφέρον θα έχει και η «μάχη» των πάγκων, αφού τόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλά και ο Τιμούρ Κετσπάγια, είναι πραγματικά εξαιρετικά προπονητές, «στήνοντας» φοβερά τις ομάδες τους.

Τα πιο πάνω, συνηγορούν, πως αυτό το ντέρμπι, σίγουρα θα είναι διαφορετικό από τα άλλα, καθώς, Απόλλωνας και Ανόρθωση, βρίσκονται σε ένα καλό φεγγάρι, και είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο. Αυτή η αναμέτρηση, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… «ντερμπάρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top