ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK – Πάφος: Η νέα αρχή και η συνέχεια…

AEK – Πάφος: Η νέα αρχή και η συνέχεια…

Η ΑΕΚ, φιλοξενεί την Πάφο, το Σάββατο (14/12 – 17:00) για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες, να θέλουν τη νίκη, κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Η ομάδα της Λάρνακας, μετρά τρεις σερί ήττες και μετά την απομάκρυνση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ από τον πάγκο, αλλά και του Αντέρ Μουρίγιο από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, θέλει, αφενός, να επιστρέψει στις νίκες, και αφετέρου να κάνει μια νέα αρχή. Είναι πραγματικότητα πως η ΑΕΚ δεν δείχνει αυτό που όλοι περίμεναν, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της πρέπει να βγουν μπροστά, να δείξουν χαρακτήρα και να ανατρέψουν την κατάσταση, αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στην Πάφο. Μόνο εύκολο, δεν θα είναι, απέναντι σε μια ομάδα, που άρχισε να… παίρνει μπρος, όμως έχουν καθήκον, όλοι στην ΑΕΚ, να πάρουν το τρίποντο, που θα φέρει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Η ήττα από τον Απόλλωνα, ταρακούνησε τους πάντες στην ομάδα της Λάρνακας, καθώς κάποιος πρέπει να πάει στην 9η αγωνιστική (!) και την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα για να βρει νίκη, και θέλει να αφήσει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα.

Από την άλλη, η Πάφος, βρίσκεται σε ανοδική, και θέλει να συνεχίσει έτσι. Mάλιστα, μετά την άφιξη του Κάμερον Τοσάκ, ο οποίος ανακοινώθηκε ως νέος προπονητής της ομάδας, όλα δείχνουν πως κυλούν… ομαλά. Η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, «άνοιξε» την όρεξη στους ποδοσφαιριστές και πάνε στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η Πάφος, έδειξε πολλές φορές ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, και πλέον, τώρα που η ομάδα άρχισε να «δένει», παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, παίρνει και τα αποτελέσματα. Κόντρα στην ΑΕΚ, θέλει να πάρει δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, κάτι που αν γίνει, πραγματικά, θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα ενόψει συνέχειας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top