ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Εφραίμ: Η «μεταγραφή» Ιανουαρίου του ΑΠΟΕΛ!

Γιώργος Εφραίμ: Η «μεταγραφή» Ιανουαρίου του ΑΠΟΕΛ!

Όλο και πιο κοντά είμαστε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, και όπως δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές. Μια «μεταγραφή», όμως, έρχεται μέσα από την ομάδα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Εφραίμ, που είναι πραγματικότητα πως με τους δύο προηγούμενους προπονητές, Πάολο Τραμετσάνι και Τόμας Ντολ, δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξέραμε, καθώς είτε έμενε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε μια έπαιζε, μια τον άφηναν στον πάγκο χωρίς να του δώσουν τη δυνατότητα να βρει ρυθμό.

Αυτό είναι σίγουρο πως θα αλλάξει με τον Λούκα Χατζηλούκα ως υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας, διότι ξέρει την αξία του και την ποιότητα του Εφραίμ ως ποδοσφαιριστής. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, θα πάρει τις ευκαιρίες του και θέλει να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο 30χρονος, αρχής γενομένης κόντρα στον Εθνικό Άχνας, θέλει να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και να αφήσει πίσω του τις… «περιπέτειες» που είχε από την έναρξη της φετινής σεζόν. Η ποιότητα του είναι δεδομένη και ο Γιώργος Εφραίμ, όταν βρει ξανά τον ρυθμό του και τα πατήματα του, σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια επιπλέον μεταγραφή Ιανουαρίου για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top