LIFESTYLE

Λύγισε η Κορομηλά: Οι προσπάθειες για υιοθεσία και η γυναίκα που πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε

Λύγισε η Κορομηλά: Οι προσπάθειες για υιοθεσία και η γυναίκα που πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε

Την Ρούλα Κορομηλά φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας(16/12). Η γνωστή παρουσιάστρια, σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση, αποκάλυψε πως έκανε δέκα εξωσωματικές, προκειμένου να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα, να αποκτήσει ένα παιδί.

 

Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν έμειναν μόνο εκεί. Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε συγκινημένη και για τις προσπάθειες που έκανε να υιοθετήσει δύο παιδιά, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Όπως η ίδια είπε αυτό ήταν μια δραματική εμπειρία που δεν θα την ξεπεράσει ποτέ.

 

«Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Μετά τις ατυχίες των εξωσωματικών προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα, υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά και ο αδερφός μου κι εγώ της είχαμε βρει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά και μου είχε πει ότι θέλει να τα παρατήσει και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, αυτή τα πήρε κι εξαφανίστηκε, την ψάχναμε όλοι και δεν τη βρίσκαμε.

Τελευταία, λοιπόν, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, που είναι μόνα τους. Πάντα εγώ φροντίζω παιδιά. Γνώρισα ένα παιδάκι, το οποίο ήταν 16 μηνών, το είδα σε κάποιο ίδρυμα που πήγα και πρόσεχα τα παιδιά. Και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος το πήρα και το Πάσχα. Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα κι έκανα όλες τις προετοιμασίες και τις διεργασίες για να το υιοθετήσω.

Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από μια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί 16-18 μηνών. Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του. Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό, αλλά και τα άλλα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να το υιοθετήσω παρά όλες τις προσπάθειες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top