ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει αντίδραση, κορυφή και… πίεση στην Ομόνοια – Το αλλαγμένο πλάνο του Τιμούρ για ΕΝΠ!

Θέλει αντίδραση, κορυφή και… πίεση στην Ομόνοια – Το αλλαγμένο πλάνο του Τιμούρ για ΕΝΠ!

Με μοναδικό στόχο να κλείσει την χρονιά με νίκη και να βάλει έξτρα πίεση στην Ομόνοια, η Ανόρθωση ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΕΝΠ (19:00-Cabelnet Sports 1) στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι του Τιμούρ μετά την πρώτη ήττα στη σεζόν από τον Απόλλωνα θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να αποδείξουν πως ο αγώνας στο Τσίρειο ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Στην έδρα τους φέτος παρουσιάζονται επιβλητικοί και ο ίδιο θέλουν να κάνουν και κόντρα στην ΕΝΠ.

Μάλιστα με ενδεχόμενη νίκη θα πατήσουν κορυφή και θα περιμένουν το αποτέλεσμα στον αγώνα Ομόνοια-ΑΕΚ για να ξέρουν εάν θα κλείσουν το 2019 από το… ρετιρέ της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νικόλα Εγγλέζου αλλά και στον Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος ακόμη και εάν συμπεριληφθεί στην αποστολή δύσκολα θα αγωνιστεί.

Με αυτά τα δεδομένα πιθανή ενδεκάδα είναι ο Λόρια, δεξιά στην άμυνα ο Μιχάλης Ιωάννου και αριστερά ο Σελίν. Αμυντικό δίδυμο οι Σίλντενφελντ και Βργκοτς.

Στη μεσαία γραμμή θα επανέλθει η τριάδα Αρτυματάς, Μαργκάσα και Ράγιος με τους Καλτσά και Οκριασβίλι στα δύο άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή την θέση θα διεκδικήσουν οι Κατσαράβα και Ντούρις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top