ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Διανεμήθηκαν 85 τόνοι τροφίμων σε όλες τις πόλεις – Επωφελήθηκαν 12000 πολίτες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Διανεμήθηκαν 85 τόνοι τροφίμων σε όλες τις πόλεις – Επωφελήθηκαν  12000 πολίτες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην καθιερωμένη διανομή τροφίμων προχώρησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), σε όλες τις πόλεις, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, διανεμήθηκαν 85 τόνοι τροφίμων σε 12, 000 πολίτες.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ: 

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ – ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

85 τόνοι τροφίμων

12000 συμπατριώτες μας

Σε 5 ΠΟΛΕΙΣ και αρκετές ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Για ακόμα μια χρονιά, όπως συνηθίζεται εδώ και 11 συναπτά έτη, πραγματοποιήθηκε σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), διανομή τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση των απόρων συμπατριωτών μας.

Ταυτόχρονα και στις πέντε επαρχίες της Κύπρου, διανεμήθηκαν δεκάδες τόνοι τροφίμων, για να μπορέσουν χιλιάδες συμπατριώτες μας, που ζουν στο όριο της φτώχειας, να έχουν τα απαραίτητα στο Χριστουγεννιάτικο τους τραπέζι.

Επί τη ευκαιρία, ευχαριστούμε και δημόσια όλους τους ΕΛΑΜίτες και τις ΕΛΑΜίτισες που έφεραν εθελοντικά σε πέρας αυτή την προσπάθεια.

Το Κίνημά μας μένει πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, επιλέγοντας μέσα από πράξεις ανθρωπιάς και όχι κούφιες υποσχέσεις, να βρίσκεται στο πλευρό των αδύνατων και ξεχασμένων οικογενειών που το έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου και κομματικής ταυτότητας, διότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί κομμάτι της ιδεολογίας μας και όχι τέχνασμα για υφαρπαγή ψήφων.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ευλογημένα Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος και στην πατρίδα μας καλή Λευτεριά. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με το κεφάλι ψηλά».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top