ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ντου» των οπαδών του Ολυμπιακού!

«Ντου» των οπαδών του Ολυμπιακού!

 

Το ματς διεκόπη για πρώτη φορά στο 18ο λεπτό καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-handball.gr σύμφωνα με το φύλλο αγώνα οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο εμποδίζοντας τη διεξαγωγή του αγώνα (λόγω έλλειψης ικανού χώρου του γηπέδου, ώστε να ανέβουν στις κερκίδες).

Το παιχνίδι διεκόπη και δεύτερη φορά στο 40.12 καθώς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έριξαν νερά στον αγωνιστικό χώρο και πανηγυρίζοντας εισήλθαν ξανά. Με την επέμβαση της αστυνομίας και παραγόντων του Ολυμπιακού αποκαταστάθηκε η τάξη και συνεχίστηκε η αναμέτρηση. Έξι λεπτά αργότερα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποχώρησαν οριστικά.

Ο Διομήδης ζήτησε μέσω facebook συγνώμη στις οικογένειες που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το ματς για λόγους ασφαλείας:

«Ως Διομήδης Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας, τους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών μας που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, γιατί δικαίως η ασφάλεια των παιδιών τους είναι πρωτίστης σημασίας, μπροστά στις εικόνες ντροπής που αντίκρυζαν κατά τις διακοπές που έγιναν λόγω της απρόκλητης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο οπαδών των φιλοξενούμενων. Παρόλο που η είσοδος υπεράριθμων οπαδών των φιλοξενούμενων που δημιούργησε ασφυκτικές συνθήκες στην κερκίδα ήταν απόφαση και ευθύνη άλλων, όπως και οι επαναλαμβανόμενες διακοπές εμείς οφείλουμε ένα συγνώμη στον κόσμο μας γιατί έφεραν στο γήπεδο τα παιδιά τους να απολαύσουν δύο μεγάλες ομάδες που δεν τις χωρίζει τίποτα να παίζουν όμορφο χαντμπολ και βρέθηκαν να αποχωρούν άρον άρον».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top