ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να αναλάβουν ΟΛΟΙ τις ΕΥΘΥΝΕΣ τους!

Να αναλάβουν ΟΛΟΙ τις ΕΥΘΥΝΕΣ τους!

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε νέα ήττα, με κακή εμφάνιση, ενώ η ομάδα δείχνει να μην έχει ταυτότητα και οι ευθύνες τους βαραίνουν όλους.

Πρώτοι από όλους οι ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται τη μία να κάνει ο καθένας ότι θέλει στο γήπεδο. Όλοι πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται και να βρουν τον καλό τους εαυτό. Μόνο αυτοί μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον «Αρχάγγελο», γιατί αυτοί παίζουν μπάλα.

Και η αλήθεια είναι ότι ξέρουν πολλά… κοντάρια. Δεν γίνεται, το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών, να αγωνίζεται, όπως αγωνίζεται. Στο ντέρμπι του Τσιρείου, με την ΑΕΛ, η άμυνα του ΑΠΟΕΛ… δεν υπήρχε, στα γκολ της ομάδας της Λεμεσού.

Έπειτα ο Λούκας Χατζηλούκας, που έφερε ένα… άλλον αέρα στην ομάδα, ωστόσο πάλι κάτι δεν… πάει καλά και οι γαλαζοκίτρινοι δεν ανταποκρίνονται κατάλληλα. Βέβαια, ο Κύπριος τεχνικός έχει τη λιγότερη ευθύνη από όλους, καθώς ήρθε και βρήκε μια ομάδα… χαμένη, ενώ είναι υπηρεσιακός προπονητής.

Ο Ντομένικο Τέτι, που τον τελευταίο καιρό μοιάζει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά που θέλει ο ΑΠΟΕΛ, και έχει μπροστά του μια σημαντική μεταγραφική περίοδο για να βρει καλούς παίκτες που θα βοηθήσουν τους γαλαζοκιτρίνους και να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Τέλος, η διοίκηση Πετρίδη, πρέπει να βρει το πρόβλημα και να το «κτυπήσει», έτσι ώστε, ο ΑΠΟΕΛ να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Υπάρχει η πιο κρίσιμη απόφαση να παρθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας, και αν δεν είναι η σωστή, τότε είναι πολύ πιθανό να «σπάσει» η κυριαρχία των γαλαζοκιτρίνων και να χαθεί το πρωτάθλημα.

Η ομάδα δεν πείθει, οι οπαδοί δεν έχουν άλλη υπομονή με αυτά που βλέπει και όλοι, μα όλοι οι υπεύθυνοι αυτή τη φορά, πρέπει να δουν τα αρνητικά, να διορθωθούν και να μην ξαναγίνουν. Μόνο έτσι ο ΑΠΟΕΛ θα θυμίσει… ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top