ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ποδοσφαιρική μαγεία των Χριστουγέννων!

Η ποδοσφαιρική μαγεία των Χριστουγέννων!

Σαν σήμερα στις 25 Δεκεμβρίου του 1937 η πυκνή ομίχλη του Λονδίνου γέννησε μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Χριστούγεννα του 1937 και η ποδοσφαιρική Αγγλία βρίσκεται στα γήπεδα, ένεκα της Boxing Day. Η Τσέλσι φιλοξενεί την Τσάρλτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως σιγά – σιγά ένα πυκνό στρώμα ομίχλης αρχίζει να κάνει την ορατότητα όλο και πιο δύσκολη.

Ο τερματοφύλακας της Τσάρλτον Σαμ Μπάρτραμ μόλις και μετά βίας μπορεί να διακρίνει πια κάποιες σκιές. Την συνέχεια της σπαρταριστής ιστορίας του, την διηγείται στην αυτοβιογραφία του που έγινε best seller.

«Σύντομα μετά το πρώτο σφύριγμα, η ομίχλη άρχισε να πυκνώνει γρήγορα και στο τέλος άρχισε να ταξιδεύει προς την εστία που υπερασπιζόμουν. Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι, όμως καθώς η ορατότητα άρχισε να γίνεται λίγο πιο καθαρή, έδωσε εντολή να ξεκινήσει και πάλι. Η ομάδα ήταν τότε στα καλύτερα της, όμως άρχισα να διακρίνω όλο και λιγότερες φιγούρες κοντά μου, καθώς βρισκόμασταν συνεχώς στην επίθεση».

Εκτός από τις φιγούρες άρχισαν να γίνονται λιγότεροι όμως και οι θόρυβοι. Ο Μπάρτραμ όμως παρέμεινε στην εστία του, πάντα σε εγρήγορση μη τυχόν και προκύψει κάποια ξαφνική αντεπίθεση που θα τον βρει απροετοίμαστο.

«Μετά από αρκετή ώρα, μία φιγούρα ξεπρόβαλε μπροστά μου, τραβώντας αυτή την λευκή κουρτίνα της ομίχλης. Ήταν ένας αστυνομικός και με άρπαξε μάλλον έκπληκτος.

– Τι στην ευχή κάνεις εσύ εδώ; Το παιχνίδι έχει διακοπεί εδώ και μισή ώρα».

Σάστισα. Έτσι εξηγούνταν η τόση σιωπή…»

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top