ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρώτη κόντρα Ίμπρα – Ρονάλντο ήρθε μέσα από πρωτοσέλιδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η πρώτη κόντρα Ίμπρα – Ρονάλντο ήρθε μέσα από πρωτοσέλιδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το κόλπο γκρόσο που πάλευαν για σχεδόν έναν μήνα οι Πάολο Μαλντίνι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν πραγματοποιήθηκε τελικά το βράδυ της Παρασκευής (27/12), με τους οπαδούς της Μίλαν να λαμβάνουν ένα υπέροχο χριστουγενιάτικο δώρο έστω με δύο ημέρες καθυστέρηση.

Αυτό δεν ήταν άλλο από την είδηση της οριστικής συμφωνίας των ροσονέρι για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς 7,5 χρόνια μετά τη φυγή του, με τον 38χρονο στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της σεζόν και τους ροσονέρι να διατηρούν οψιόν αγοράς του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως ήταν λογικό, η απόκτηση του Ίμπρα από την Μίλαν δεν ενθουσίασε μόνο τους φίλους της ομάδας του Μιλάνου αλλά και τους εκπροσώπους του Τύπου, καθώς από μόνος του ο Σουηδός είναι ένας πόλος έλξης και παράλληλα ένα ισχυρό αντίπαλο δέος απέναντι στον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Είναι δε τέτοια η βαρύτητα των ονομάτων τους στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, ώστε η Corriere dello Sport να τους φέρει τον έναν απέναντι στον άλλο στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (28/12) και να χρησιμοποιήσει τον εξής τίτλο: «Η χώρα του εγώ. Η Μίλαν ανακοινώνει τον Ίμπρα και η Serie A γίνεται πεδίο μάχης για τα δύο φαινόμενα».

Και προσθέτει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα: «Ο Κριστιάνο που θεωρεί τον εαυτό του το Νο 1 στην ιστορία. Ο Ίμπρα που του αρέσει να συγκρίνεται με έναν Θεό.

Εκεί που ο ένας βασίλευε χωρίς να έχει κάποιον να τον κοντράρει, έρχεται ένας άλλος πρωταθλητής που δεν δέχεται πως υπάρχει άλλος υπεράνθρωπος εκτός από τον ίδιο».

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top