Τι έρωτας και αυτός! Ο Χολίδης αφιέρωνε τραγούδια στη Μουστάκα όλο το βράδυ! (ΦΩΤΟ)

Τι έρωτας και αυτός! Ο Χολίδης αφιέρωνε τραγούδια στη Μουστάκα όλο το βράδυ! (ΦΩΤΟ)

Χθες το βράδυ, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Χρήστος Χολίδης και η Βασιλική Νταντά είχαν πρεμιέρα και παρ' όλο που το πρόγραμμα ήταν σούπερ, την... παράσταση έκλεψε ο τρελός έρωτας που ζουν ο Χολίδης με την Χριστίνα Μουστάκα.

Η τελευταία εμφανίστηκε στη βραδιά με ένα υπέροχο στενό φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της και φυσικά έκλεψε τα φλας των φωτογράφων όπως βέβαια συνέβη και για την Βασιλική Νταντά την ώρα του δικού της προγράμματος.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς φυσικά τον πρώτο λόγο είχε το λαϊκό τραγούδι και το κέφι που χτύπησε κόκκινο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά και τις όμορφες παρουσίες…

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE