LIVE: Θύματα και εκτεταμένες ζημιές από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ - Εικόνες καταστροφής
Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.
Η ιστοσελίδα παρουσιάσει νεαρές γυναίκες την ώρα που κάνουν εμετό σε τουαλέτες και λιπόθυμα αγόρια στην άκρη του δρόμου, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του κοινού.
Ιδρυτής της ιστοσελίδας, είναι ο πρώην ιδιοκτήτης μπυραρίας, Μπάρι Κάρτερ, ο οποίος υπερασπίστηκε την αμφιλεγόμενη πολιτική του να πληρώσει τοις μετρητοίς για να αποκτήσει ντροπιαστικές φωτογραφίες ανθρώπων, προσφέροντας μάλιστα £ 50 ως χρηματικό έπαθλο για τη φωτογραφία που θα έχει τα περισσότερα share.
Οι σελίδες του site Caught Drunk καλύπτουν περισσότερες από 200 πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη τη Βρετανία.
Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν όταν η σελίδα δημοσίευσε τη φωτογραφίας ενός 20χρονου, η τύχη του οποίου αγνοείται από πέρσι.
Η σελίδα προσλαμβάνει φωτογράφους με το μήνυμα: «Αν θέλεις να γίνεις ο επόμενος μυστικός μας φωτογράφος στην πόλη σου, επικοινώνησε μαζί μας».
Παράλληλα οι ελεύθεροι επαγγελματίες φωτογράφοι ενημερώνονται ότι το κόστος για την αποστολή φωτογραφίες, ανέρχεται στις £50, εντούτοις μπορεί να ανταμειφθούν και με μεγαλύτερα ποσά, αν η φωτογραφία τους γίνει αρκετά δημοφιλής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις