Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ο Μαρινάκης – Η ΚΑΤΣΑΔΑ που… «ξύπνησε» τους παίκτες

Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ο Μαρινάκης – Η ΚΑΤΣΑΔΑ που… «ξύπνησε» τους παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε, όμως, ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, καταφέρνοντας να τον περιορίσει σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θορυβημένος από την εικόνα της ομάδας του, κατέβηκε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στην ανάπαυλα, προκειμένου να ξυπνήσει τους «ερυθρόλευκους».

«Χθες μας ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε κι έχουμε σήμερα την ευκαιρία να περάσουμε μόνοι πρώτοι. Θα αυτοκτονήσουμε;», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE