Σωστή κουβέντα από τον Μιχάλη Ανδρέου...

Σωστή κουβέντα από τον Μιχάλη Ανδρέου...

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου, δεν στάθηκε σε δικαιολογίες μετά την ήττα από την Ομόνοια.

Τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά υπενθύμισε σε όλους, πως η παρουσία του Ερμή στην πρώτη εξάδα, δεν μπορεί παρά να καθιστά πετυχημένη την χρονιά για την ομάδα.

«Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, δεν δημιουργήσαμε φάσεις στην περιοχή της Ομόνοιας. Η χρονιά για εμάς κρίνεται άκρως πετυχημένη, από την στιγμή που η ομάδα μπήκε στην εξάδα. Έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες μας για να διεκδικήσουμε την 4η θέση αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Live: Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται η κηδεία της Καίτης Κληρίδου, της μοναχοκόρης του Γλαύκου Κληρίδη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Δείτε τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE