Δεν σκόραρε, αλλά… ΔΩΡΙΣΕ τη φανέλα του ο Τάμαρι – ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ… ο τυχερός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν σκόραρε, αλλά… ΔΩΡΙΣΕ τη φανέλα του ο Τάμαρι – ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ… ο τυχερός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι, μπορεί να μην σκόραρε στο νικηφόρο παιχνίδι επί του Ολυμπιακού, αλλά είχε δύο ασίστ, στο 4-2.

Με το πέρας του αγώνα ο Ιορδανός επιθετικός, έριξε τη φανέλα του και την… δώρισε, προς τον γνωστό φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ, Κυριάκο Βασιλείου, γνωστό ως «Πέλεντρο».

Δείτε τις φωτογραφίες και τη χαρά του φίλου του ΑΠΟΕΛ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE