Δεύτερη δοκιμαστική πτήση τουρκικού ντρόουν

Δεύτερη δοκιμαστική πτήση τουρκικού ντρόουν

Τη δεύτερη δοκιμαστική του πτήση πραγματοποίησε το τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος «Ακιντζί ΤΙΗΑ» ανακοίνωσε μέσω τουίτερ η εταιρεία Μπαϊκάρ Σαβουνμά η οποία παράγει τα τουρκικά ντρόουνς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της δοκιμαστικής πτήσης του το «Ακιντζί ΤΙΗΑ» πέταξε στα 5 χιλιάδες πόδια ύψος για 1 ώρα και 6 λεπτά. Από τον λογαριασμό της στο τουίτερ, η εταιρεία μεταδίδει και εικόνες από την πτήση. Η πρώτη δοκιμαστική πτήση είχε γίνει τον Σεπτέμβριο κατά το φεστιβάλ τεχνολογίας TEKNOFEST.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE