ΣΤΕΛΝΟΥΝ… ερώτημα προς τον «πράσινο» εκπρόσωπο της ΚΟΠ

ΣΤΕΛΝΟΥΝ… ερώτημα προς τον «πράσινο» εκπρόσωπο της ΚΟΠ

Από το βράδυ της Πέμπτης (09-01-2020) που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας η ανακοίνωση με τίτλο  «Συγκεντρώσαμε αρκετό υλικό για καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ (ανακοίνωση)» , όπου αναδημοσιεύτηκε από όλα τα ΜΜΕ, βλέποντας κανείς τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δη τα οπαδικά γκρουπ, παρατηρεί ότι αρκετοί, ανεξαρτήτως ομάδων που υποστηρίζουν, απευθύνονται στον εκπρόσωπο των «τριφυλλοφόρων» στην ΚΟΠ, αντιπρόεδρο, Νικ Νικολάου, γιατί ακόμη δεν έχει υποβάλει την παραίτηση του και συνεχίζει να παραμένει στο πόστο του στο… «παλάτι».

Έχει ενδιαφέρον, πάντως, να δούμε ποια είναι η θέση του Νικ Νικολάου για όλα αυτά που αναφέρει η Ομόνοια στην ανακοίνωση της, τόσα χρόνια που κατέχει ρόλο, πόστα, στην ηγεσία της ΚΟΠ.

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

Σοβαρές σκέψεις για ν’ ανέβουν και άλλες ομάδες στο… ΑΡΜΑ της Ομόνοιας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE