ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο… διαβασμένος Εθνικός «σοκάρει» την ΑΕΚ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο… διαβασμένος Εθνικός «σοκάρει» την ΑΕΚ!

Ο Εθνικός Άχνας προηγείται της ΑΕΚ, στο Δασάκι, για το ματς της 16ης αγωνιστικής, με 2-0 στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Διαβασμένοι οι γηπεδούχοι, κακή αμυντική λειτουργία από τους φιλοξενούμενους που έχουν δύσκολο έργο. Δοκάρι για την ομάδα της Λάρνακας στο 45′ με τον Τρουγιόλς.

Εξαιρετικά ξεκίνησε ο αγώνας καθώς στα πρώτα δύο λεπτά, οι ομάδες είχαν από μία φάση. Στο 1′ ο Κονέ συνέκλινε, έκανε και το σουτ, με τον Τόνιο να μαζεύει σταθερά. Στο 2′, ο Φιόλιτς είδε εκτός εστίας τον Μπογκατίνοφ, έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ πολύ δύσκολα.

Η ομάδα της Άχνας ήταν αυτή που συνέχισε να χάνει ευκαιρίες «κτυπώντας» στις αντεπιθέσεις. Στο 13′ ο Γκονζάλεζ δεν απομάκρυνε καλά, η μπάλα κατέληξε στον Μαρκόφσκι που έκανε το σουτ και τον Τόνιο να αποκρούει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, στο 15′ ο Ουκρανός έκανε την πολύ καλή σέντρα, ο Κοστόφσκι έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ.

Ο Κοστόφσκι αφού προειδοποίησε μετά σκόραρε. Στο 19′ ο Μιγκελίτο έκανε την μπαλιά ακριβείας, και ο Σκοπιανός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπογκατίνοφ κράτησε όρθια την ομάδα του. Στο 21′ ο Τρισκόφκσι έδωσε στον Τέτε, ο οποίος έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση, με τον Σκοπιανό να κάνει εξαιρετική απόκρουση.

Ο Μαρκόφσκι, στο 35′ έκανε την ατομική προσπάθεια, επιχείρησε και το σουτ με τον Τόνιο να πέφτει στη γωνία του και με διπλή ενέργεια να διώχνει σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, στο 36′, η άμυνα των φιλοξενουμένων πιάστηκε στον… ύπνο, και ο Ουκρανός έφυγε στην πλάτη της οπισθοφυλακής, πλάσαρε και τον Τόνιο σκοράροντας για το 2-0, παρά την προσπάθεια του Ταντί να διώξει στη γραμμή.

Η ΑΕΚ, έχασε τριπλή μεγάλη ευκαιρία  να σκοράρει πριν το ημίχρονο και να ξαναμπεί στον αγώνα. Στο 44′ το σουτ του Ταντί έδιωξε σε κόρνερ ο Μπογκατίνοφ, ενώ στο 45′ ο Τρουγιόλς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να μην περνά την γραμμή, όταν κατέβαινε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Τρισκόφκσι έκανε ξανά την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Σκοπιανός απομάκρυνε με το ένα χέρι.

Έτσι, το 2-0… έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top