ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλή η ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ, αλλά έχουν και ΜΑΤΣ – Πιθανή ενδεκάδα

Καλή η ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ, αλλά έχουν και ΜΑΤΣ – Πιθανή ενδεκάδα

Η μετεγγραφολογία κυριάρχησε στον Απόλλωνα τις τελευταίες μέρες. Όχι μόνο για τους παίχτες που ήρθαν στην ομάδα, αλλά κυρίως για τον Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος εκτός απρόοπτου, τις επόμενες μέρες θα ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Σαουδική Αραβία. Όλα αυτά προκάλεσαν (φυσιολογικά) ανησυχία στον Αυγουστή, για αποπροσανατολισμό της ομάδας από τον στόχο της στο σημερινό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επιπρόσθετα, υπάρχουν σημαντικές απουσίες πάλι για τους κυανόλευκος, γι’ αυτό και ο 42χρονος τεχνικός φοβάται να μην χαλάσει η συνοχή της ομάδας.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, στη Λεμεσιανή ομάδα θα δώσουν τα πάντα για να… πηδήξουν επιτυχώς το εμπόδιο του Ολυμπιακού στο Μακάρειο. Το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου, τους είχε βάλει δύσκολα στο ματς του πρώτου γύρου στη Λεμεσό. Ήταν τη μέρα που επανήλθε στον πάγκο ο Αυγουστή, κουτσά –στραβά, η ομάδα κατάφερε να αφήσει τους τρεις πόντους στη Λεμεσό.

Πάμε τώρα στον… κατάλογο των απόντων. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Σάλαι, Αγκίρε και Σακέτι. Πρόκειται για παίχτες που αποτελούν μέλη της ραχοκοκαλιάς της φετινής ομάδας. Αμφίβολοι ήταν μέχρι χθες, οι Ενσούε, Γιούστε και Χάμπος Κυριάκου. Δεν θεωρούνταν δεδομένη ούτε η συμπερίληψη του Παπουλή στην αποστολή.

Ερωτηματικό αποτελεί η επιλογή που θα κάνει για τρίτο στόπερ η τεχνική ηγεσία, αν κανείς εκ των Ενσούε, Γιούστε, δεν κριθεί ετοιμοπόλεμος. Δεν αποκλείεται να επιλέξει να αγωνιστεί με δυο κεντρικούς μπακ, τους Σελίμοβιτς και Αντωνιάδη. Αν αποφασίσει να αλλάξει το σύστημα, τότε θα χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς χαφ. Οι δυο σίγουροι είναι οι Μάρκοβιτς και Φακούντο Περέιρα. Σε περίπτωση που παίξει με τρεις, τότε θα ρίξει στο αρχικό σχήμα τον νεοφερμένο Φλορεντίν Ματέι (πριν 20 μέρες είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Άστρα στο Ρουμανικό πρωτάθλημα). Για την τριάδα στην επίθεση, οι δυο σίγουροι είναι οι Ζελάγια (εννιάρι) Γιαννιώτας (δεξιά), ενώ για την αριστερή πλευρά, αν μπορέσει να αγωνιστεί ο Παπουλής, θα επιλέξει ένα εκ των Πίττα, Σαρδινέρο. Οι Ζοάο Πέδρο και Γιώργος Βασιλείου, θα κινείται στις δυο πτέρυγες. Ο Μολ θα είναι στο τέρμα.

Υπάρχει καλή διάθεση μέσα στον κόσμο. Αντιλαμβανόμενοι και τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, μερικές εκατοντάδες θα πάνε στο Μακάρειο για να στηρίξουν από κοντά την ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top