ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σχέδιο Τιμούρ που ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τον Τάμαρι – Αυτό που λίγοι πρόσεξαν με Σελίν και Νταουσβίλι!

Το σχέδιο Τιμούρ που ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τον Τάμαρι – Αυτό που λίγοι πρόσεξαν με Σελίν και Νταουσβίλι!

Ήταν κατά γενική ομολογία ο MVP του ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ ο Μουρτάζ Νταουσβίλι, καθώς μαζί με τον Γεβγέν Σελίν εξουδετέρωσαν με εντυπωσιακό τρόπο τον Μούσα Αλ Τάμαρι. Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησαν… αθέμιτα μέσα.

Ο 30χρονος Γεωργιανός ανασταλτικός χαφ είχε έναν ειδικό ρόλο στο ματς με ΑΠΟΕΛ και τα πήγε περίφημα. Ο Σελίν που αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ είχε την ευθύνη του μαρκαρίσματος του Ιορδανού εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων όμως δεν ήταν μόνος.

Ο Τιμούρ έδωσε εντολή στον Νταουσβίλι να… ντουμπλάρει το μαρκάρισμα στον Τάμαρι και του έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς τον κεντρικό άξονα με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να συγκλίνει αλλά ούτε και να φανεί στο ντέρμπι.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό και δεν σχολιάστηκε τόσο, ήταν πως ναι μεν το παιχνίδι είχε ένταση και πάθος, όμως δεν έπαιξαν σκληρά τον Τάμαρι. Παρά το γεγονός ότι ήταν και οι δύο στο όριο των κίτρινων καρτών (κινδύνευαν να χάσουν το ντέρμπι με Ομόνοια) δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στον ρεφ να τους κιτρινίσει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξι παίκτες της Ανόρθωσης ήταν στο όριο πριν τον ματς με ΑΠΟΕΛ (Γκαλίτσιος, Νταουσβίλι, Ντούρις, Καλτσάς, Μανθάτης, Σελίν) όμως κανείς δεν δέχθηκε κίτρινη!

Ο Κετσπάγια είχε συγκεκριμένο πλάνο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, του βγήκε στο 100% αμυντικά αφού οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν… μισή φάση και από την στιγμή που βρήκε το γκολ κατάφερε να κλειδώσει το ματς και να πάρει μια τεράστια νίκη.

Διαβάστε επίσης: 

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Κετσπάγια: Τι είπε για ενίσχυση, Παπασταύρου, ΑΠΟΕΛ, Τράττο, βρωμιά ποδοσφαίρου – Συνεχάρη άλλη ομάδα και για ποιο λόγο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top