ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν ΟΛΟΙ… απόντες!

Ήταν ΟΛΟΙ… απόντες!

Ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε την ήττα από την Ανόρθωση (1-0), με… τα χέρια κάτω, και πλέον καλείται να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια, για να μην χάσει και άλλο έδαφος προς την κορυφή.

Έλλειψη φαντασίας, προβλέψιμο και χωρίς πάθος. Αυτό το παιχνίδι έκαναν οι γαλαζοκίτρινοι κόντρα στην «Κυρία» και ήταν επόμενο να έρθει η ήττα. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, περιόρισε τα ατού του ΑΠΟΕΛ, έκλεισε καλά τους χώρους, ενώ έδειξε ότι ήταν αυτή που το ήθελε παραπάνω.

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε πως ελπίζει να δει την ομάδα του να κάνει αυτά που ήθελε απέναντι στην Ανόρθωση. Ε λοιπόν, οι γαλαζοκίτρινοι ήταν λες και δεν κατέβηκαν ποτέ στο γήπεδο ενώ απέτυχε και ο Νορβηγός στο πρώτο του κρίσιμο τεστ. Φάνηκε πως δεν είχε την ίδια επιθετική φιλοσοφία για την οποία μίλαγε, ή τουλάχιστον, δεν του βγήκε.

Παρόλα αυτά, η ευθύνη βαραίνει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του, καθώς ο Ινγκεμπρίγκτσεν μετράει μόνο λίγες εβδομάδες στον πάγκο της ομάδας. Καλές οι τεσσάρες με ΕΝΠ και Ολυμπιακό, μπορεί το ίδιο να πράξουν και κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ωστόσο στο δύσκολο ματς, ήταν όλοι… απών.

Το πρόβλημα είναι η αργή ανάπτυξη και οι κακές παρουσίες από παίκτες – βαρόμετρα. Αν ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ηγέτες, να βγουν μπροστά στη δύσκολη στιγμή, πως θα πάει… μπροστά; Και αυτή τη στιγμή κανένας δεν υπάρχει στην ομάδα που να το κάνει αυτό. Πρέπει άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες που αναλογούν και να βελτιωθούν και να καταλάβουν που βρίσκονται.

Σε ακόμα ένα ντέρμπι οι γαλαζοκίτρινοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έχασαν (περισσότερο) έδαφος προς την κορυφή, με τον χρόνο – που παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει και πολύς- να πιέζει και να κάνει ακόμα πιο… σκούρα τα πράγματα.

Αν δεν… ξυπνήσει γρήγορα ο ΑΠΟΕΛ, και να αρχίζει να κερδίζει ντέρμπι, βελτιώνοντας παράλληλα την προβληματική του εικόνα και την αδυναμία του σε τέτοια παιχνίδια, τότε το να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα, θα μοιάζει πολύ δύσκολο. Είναι καθοριστική η συνέχεια, και πρέπει να βρουν τις λύσεις στον Αρχάγγελο για να ανεβάσουν την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top