«Στη μαύρη λίστα» και πάλι Facebook - Twitter και YouTube στην Τουρκία

«Στη μαύρη λίστα» και πάλι Facebook - Twitter και YouTube στην Τουρκία

Νέα απαγόρευση στην πρόσβαση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης Facebook, Twitter YouTube επιβλήθηκε στην Τουρκία εξαιτίας υλικού που ανέβασαν οι τρομοκράτες που είχαν πιάσει όμηρο τον εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη βδομάδα.

Δήλωση του προέδρου της Ένωσης Διασφάλισης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο Μπουλέντ Κεντ αναφέρει ότι η απόφαση της εισαγγελίας διαβιβάστηκε ήδη σε εκείνους και τώρα αναμένεται ότι η απόφαση θα κοινοποιηθεί και στις εταιρείες παροχείς διαδικτύου TTNET, Turkcell, SuperOnline, Avea και άλλους. Ωστόσο όπως ανακοινώθηκε επειδή το Facebook απέσυρε το επίμαχο υλικό διασφαλίστηκε και πάλι η πρόσβαση σε αυτό.

Πέρσι από τις 20-27 Μαρτίου είχε επίσης απαγορευτεί η πρόσβαση στο τουίτερ και το YouTube

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE