Φιλικό με την Πολωνία για την Εθνική Ελλάδας

Φιλικό με την Πολωνία για την Εθνική Ελλάδας

Την ευκαιρία να διατηρήσει σε αγωνιστική δράση τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας θα έχει ο Σέρχιο Μαρκαριάν καθώς έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία για τις 16 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΟ: «Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/6/2015 και ώρα 10:00 σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επί της λεωφόρου Βικέλα.

-Ενέκρινε το αίτημα της Super League όπως εκπαιδεύει, πιστοποιεί και ελέγχει η ίδια τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

-Θα θέσει υπό την αιγίδα της, μετά από σχετικό αίτημα του ιδρύματος "Make a wish", τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ανδρών 2004 και ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο γήπεδο "Τούμπας" στις 13/5/2015 και τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

-Να διεξαχθεί στις 16/6/2015 στην πόλη Γκντανσκ φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Πολωνίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.