ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε να πουλήσει το όχημα του – Τον χτύπησαν και τον έκλεψαν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε να πουλήσει το όχημα του – Τον χτύπησαν και τον έκλεψαν

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κλοπής, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 24χρονο, γύρω στις 6.30μ.μ. την Τρίτη 14/01, μετέβη σε περιοχή της Λάρνακας, μαζί με φιλικό του πρόσωπο, με σκοπό να πωλήσει το όχημα του σε άγνωστο πρόσωπο το οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Ο υποψήφιος αγοραστής παρουσιάστηκε στη συνάντηση μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα και ζήτησε από τον 24χρονο να οδηγήσει το αυτοκίνητο για σκοπούς δοκιμής.

Για τη δοκιμή εισήλθαν στο όχημα ο υποψήφιος αγοραστής, ένα από τα πρόσωπα που τον συνόδευαν και ο 24χρονος. Στη συνέχεια, αφού ο υποψήφιος αγοραστής οδήγησε το όχημα σε άγνωστο μέρος, επιτέθηκαν στον 24χρονο και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν το πορτοφόλι, το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ περίπου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 24χρονος μετεφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μώλωπες στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top