ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγγελος Τσολάκης: Τι λέει ο κόουτς της Εθνικής Γυναικών Κύπρου για την… ΚΟΝΤΡΑ με την ΚΟΠ – «Όλοι αυτοί…»

Άγγελος Τσολάκης: Τι λέει ο κόουτς της Εθνικής Γυναικών Κύπρου για την… ΚΟΝΤΡΑ με την ΚΟΠ – «Όλοι αυτοί…»

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Κύπρου, Άγγελος Τσολάκης, τοποθετήθηκε στον «Active» για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό γύρω από το θέμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με… ασπίδα τον ΠΑΣΠ, στη διαφορά που έχει προκύψει με την ΚΟΠ.

Αναλυτικά όλα όλα ειπώθηκαν:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι περήφανος προπονητής των γυναικών και είναι καιρός να βελτιώσουμε όποια προβλήματα υπάρχουν. Είμαι από τους πρώτους που επικοινώνησα για να λύσουν τα προβλήματα και όντος υπάρχει η βούληση για να λυθούν τα προβλήματα, αυτό το υπογράφω».

Για τα προβλήματα είπε: «Κάποιοι εκμεταλλεύονται τα πράγματα και βγάζουν στη φόρα κάτι που δεν έχουν γίνει ή ίσως να έχουν γίνει διαφορετικά. Ως προπονητής την ομάδας δεν τα αποδέχομαι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά θέλω να δώσω μήνυμα σε όλες τις πλευρές. Να ρίξουμε τους τόνους να σταματήσουμε να δημοσιεύουμε. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, είναι δική μας και είναι η Εθνική της χώρας μας. Είναι και η θέση των κοπελών. Το ίδιο νιώθουν και αυτές. Με τον Σπύρο τον Νεοφυτίδη είμαστε φίλοι, είμαι και εγώ μέλος αλλά θέλω να ρίξουμε τους τόνους. Δεν μας βοηθά».

Στη συνέχεια τόνισε έντονα: «Όλοι αυτοί που φωνάζουν ήρθαν καμιά φορά να μας δουν; Τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί. Ξέρουν τα αποτελέσματα μας; Όταν παίζαμε με την Ισλανδία ούτε στα δελτία ειδήσεων δεν είπαν το αποτέλεσμα. Με στεναχωρεί γιατί τώρα έγινε η Εθνική και η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη, με στεναχωρούν ιδιαίτερα γιατί οι κοπέλες κάνουν τρομερή προσπάθεια και είμαι περήφανος γι’ αυτές. Κανένας δεν ασχολήθηκε μ’ αυτή την προσπάθεια. Τα ισοπεδώσαμε όλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top