ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έγινε το ταξίδι στην Κύπρο παράγοντα μεγάλης ομάδας της Ελλάδας για μεταγραφικούς σκοπούς – Ποιος θα ερχόταν και τι θα έβλεπε

Δεν έγινε το ταξίδι στην Κύπρο παράγοντα μεγάλης ομάδας της Ελλάδας για μεταγραφικούς σκοπούς – Ποιος θα ερχόταν και τι θα έβλεπε

Σίγουρα σε αρκετά παιχνίδια των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, υπάρχουν θεατές από άλλες ομάδες, είτε για κατασκοπεία είτε για να δουν παίκτες που τυχούν τους ενδιαφέρουν.

Μάνατζερ, προπονητές, παράγοντες, αξιωματούχοι γενικά ομάδων, στις κερκίδες των γηπέδων μας, όποτε υπάρχει αγωνιστική δράση.

Η στήλη, όμως, έμαθε κάτι και σας το αναφέρει, που έτυχε αναβολής σχεδίων από ιθύνοντα ομάδας της Σούπερ Λιγκ Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, αυτό το Σαββατοκυρίακο ετοίμαζε ταξίδι στην Κύπρο ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Θεσσαλονίκης, Άγγελος Χαριστέας, για να έρθει στη χώρα μας και να δει παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την αγωνιστική πρωταθλήματος της ΚΟΠ που αναβλήθηκε τελικά μετά την απόφαση της ΚΟΠ και του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου την περασμένη Παρασκευή.

Δεν αποκλειόταν, μάλιστα, ο Άγγελος Χαριστέας να παρακολουθούσε και άλλους αγώνες στην Κύπρο μιας και θα ήταν στη χώρα μας το Σαββατοκυρίακο, πέρα αυτού όπου θα αγωνιζόταν ο παίκτης που του είχαν προτείνει για να δει αγωνιζόμενο.

Η στήλη μαθαίνει πως ο παίκτης που επρόκειτο να δει αγωνιζόμενο ο Άγγελος Χαριστέας αγωνίζεται ως αμυντικός, ενώ δεν θα ήταν για αυτή τη μεταγραφική περίοδο η όποια κίνηση και εάν γινόταν από πλευράς Άρη για τον ποδοσφαιριστή, μιας και είναι βασικό στέλεχος της Κυπριακής ομάδας.

Τελικά, η αγωνιστική αναβλήθηκε, δεν έγινε το ταξίδι Χαριστέα, για αυτό και το Σάββατο ο αξιωματούχος του Άρη Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στη Γεωργία για να παρουσιαστεί σε εκδήλωση της FIFA και να έχει επαφές εκεί με εκπροσώπους της διεθνής ομοσπονδίας και για το θέμα απαγόρευσης μεταγραφών που έχει η ομάδα της συμπρωτεύουσας της Ελλάδας.

Δεν αποκλείεται, πάντως, το ταξίδι Χαριστέα, ή κάποιου άλλου αξιωματούχου του Άρη Θεσσαλονίκης, στην Κύπρο να γίνει στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: 

Στα υπόψιν άλλων Κυπριακών ομάδων, και όχι μόνο του Απόλλωνα, παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top