ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για μανιτάρια και χάθηκε – Επιχείρηση διάσωσης σε δύσβατο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για μανιτάρια και χάθηκε – Επιχείρηση διάσωσης σε δύσβατο σημείο - 	ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας 37χρονος από την Λεμεσό, πήγε για μανιτάρια το απόγευμα της Κυριακής 19/01, και έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα την διεξαγωγή επιχείρησης για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα, η ώρα 17.50 την Κυριακή 19/01 η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από την Αστυνομία για ανεύρεση ατόμου το οποίο έχασε το προσανατολισμό του παρά το χωριό Ακρούντα στην  Επαρχία Λεμεσού.

Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε μετά από κλήση της Αστυνομίας η οποία επίσης επιχειρούσε για την ανεύρεση του. Ομάδα ειδικών διασώσεων της ΕΜΑΚ ανταποκρίθηκε και το άτομο εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στις 20.40.

 Η επιχείρηση ανεύρεσης  έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες σκοτάδι με συνεχή βροχή και σε βραχώδες έδαφος με πυκνή βλάστηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE