LIKE ONLINE

Η 21χρονη που ζυγίζει 200 κιλά είναι άνεργη και παίρνει 2.000 ευρώ το μήνα γιατί...

Η 21χρονη που ζυγίζει 200 κιλά είναι άνεργη και παίρνει 2.000 ευρώ το μήνα γιατί...

Βρήκε το παραθυράκι του νόμου, ώστε να λαμβάνει επίδομα από την Βρετανική Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να εργαστεί και από την μεγάλη βαρεμάρα, τρώει ότι βρει. Τουλάχιστον έτσι παρουσιάζει την 21χρονη σε ρεπορτάζ της η Daily Mail

Ορισμένα άτομα είναι πολύ τυχερά στην ζωή τους. Δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς κατάφερε να μπει στην συγκεκριμένη κατηγορία, όμως είναι άνεργη και βγάζει τόσα πολλά λεφτά.

Έχει πάρει όλο αυτό το βάρος, επειδή όταν δεν έχει τι να κάνει, κάθεται και τρώει ο,τι βρει μπροστά της. Η 21χρονη Rochelle Coulson από το Νιου Μίλτον, δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της! Ο λόγος που δεν εργάζεται είναι πως πάσχει από υπνική άπνοια, μία πάθηση που συνδέεται με την παχυσαρκία.

Έτσι λοιπόν, από την κούραση, πολλές φορές, την παίρνει ο ύπνος σε ακατάλληλα μέρη και απρόσμενες στιγμές. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, την καθιστά επικίνδυνη και ακατάλληλη για οποιαδήποτε μορφή εργασίας!

Αποτέλεσμα; Η κοπέλα από την βαρεμάρα της έχει καταφέρει να πληρώνεται όσο μία γυναίκα που εργάζεται ως νοσοκόμα! Τι να πει κανείς για το σύστημα πρόνοιας;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top