ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να η ευκαιρία του! (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Να η ευκαιρία του! (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, στον επαναληπτικό αγώνα για τους «16» του κυπέλλου έχοντας το κατά του αποτέλεσμα, με 1-0, του ορώτου γύρου.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, ο Κόρε Ινγκεμρπίγκτσεν να «τεστάρει» την ομάδα του, να δει πόσο έχει προχωρήσει η δουλειά που κάνει και φυσικά να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση.

Οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν αρχίσει να δείχνουν ότι βελτιώθηκαν σημαντικά, και πλέον θέλουν να το αποδείξουν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, «κλείνοντας» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Νορβηγός έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη που φυσικά θα ισοδυναμεί με πρόκριση.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Βάτερμαν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Μερκή και Ιωάννου να κλείνουν την τετράδα της άμυνας.

Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Σόουζα και Μάτιτς, με τον Άλεφ να έχει αυξημένες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, και μπροστά τους ως επιτελικός μέσος ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Στο ένα άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Βιντιγκάλ, ενώ στο άλλο ο Γέφτοβιτς, με τον Γιάκολις να διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ την αιχμή του δόρατος αναμένεται να αποτελέσει ο Πάβλοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top