Η Αίγυπτος ακύρωσε τις πτήσεις της από και προς την Κίνα, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Η Αίγυπτος ακύρωσε τις πτήσεις της από και προς την Κίνα, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Η Αίγυπτος ανέστειλε όλες τις πτήσεις της από και προς την Κίνα, ως αποτέλεσμα της δραματικής εξάπλωσης της επιδημίας του  κορωνοϊού.

Το γεγονός ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Αιγυπτιακών Πρακτορείων Τουρισμού και ανακοινώθηκε στον αιγυπτιακό τύπο.
 
Κατά συνέπεια, αναβλήθηκαν και όλες οι τουριστικές επισκέψεις Κινέζων στα θέρετρα της Χουργκάντα, του Σαρμ ελ-Σέιχ και του Ασουάν της Αιγύπτου.
 
Να σημειωθεί ότι προ των γεγονότων του κορωνοϊού, η Αίγυπτος ανέμενε 150.000 Κινέζους επισκέπτες το 2020.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις Κινέζων αξιωματούχων, το έτος 2018 επισκέφθηκαν την Χώρα του Νείλου 500.000 Κινέζοι τουρίστες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE