Χριστοδούλου: «Κάποιοι δεν ήταν στο 100%…» – Τι είπε για παίκτη που δεν ρίσκαρε και για ενίσχυση

Χριστοδούλου: «Κάποιοι δεν ήταν στο 100%…» – Τι είπε για παίκτη που δεν ρίσκαρε και για ενίσχυση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου, μετά την ήττα από την Ανόρθωση και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη: 

«Πήρε μία δίκαιη νίκη η Ανόρθωση. Τις ευκαιρίες που βρήκε με την εμπειρία της, τις έκανε γκολ. Είχαμε τις φάσεις και τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε όμως δεν το καταφέραμε. Ήταν μία δίκαιη νίκη για την Ανόρθωση. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση. Κάποιοι δεν ήταν στο 100%. Και για τον Αζουλάο, δεν θέλησα να ρισκάρω τη συμμετοχή του αφού προερχόταν από δύο σερί 90λεπτα. Κάποια παιδιά έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις σήμερα. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει την πολυτέλεια να έχει ένα μεγάλο ρόστερ. Έπαιξαν κάποια παιδιά που έχουν φιλοδοξίες. Θα δούμε για μεταγραφές, έχουμε ακόμη άλλες δύο μέρες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE