ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύκλος επαφών Προέδρου Δημοκρατίας με κόμματα για Κυπριακό και εσωτερική διακυβέρνηση

Κύκλος επαφών Προέδρου Δημοκρατίας με κόμματα για Κυπριακό και εσωτερική διακυβέρνηση

Νέο κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, εγκαινίασε την Πέμπτη 30/1 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με συνάντηση που είχε με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

 
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε μετά τη συνάντηση, πως αυτή έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και υπήρξε μια θετική και παραγωγική ανταλλαγή απόψεων. "Συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα, έγινε ενημέρωση για την τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ. Συζητήθηκαν επιμέρους θέματα όπως το ψήφισμα για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το επόμενο εξάμηνο, όπως και θέματα τρέχοντος ενδιαφέροντος, όπως η κατάσταση στο ποδόσφαιρο και άλλα", ανέφερε.
 
Σημείωσε ακόμη πως συζητήθηκαν τα θέματα της μεταρρύθμισης και "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιμετώπισε με πολύ θετικό τρόπο τη θέση του κ. Κυπριανού ότι πρέπει να τυγχάνουν προγενέστερης ενημέρωσης, ούτως ώστε να αποφεύγονται οι οποιεσδήποτε συζητήσεις στη Βουλή".
 
Προς αυτή την κατεύθυνση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει σχετικές οδηγίες και επιθυμία της Κυβέρνησης είναι να υπάρχει  η ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων και το κατά δυνατόν συναίνεση στην αντιμετώπιση ιδιαίτερα θεμάτων που αφορούν τη μεταρρύθμιση και που αφορούν το σύνολο του λαού μας, είπε ο Εκπρόσωπος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top