ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πειθαρχικός Εισαγγελέας ΚΟΠ: Κατάθεση στοιχείων ενώπιόν του και σεβασμό στους κανονισμούς – Παρατηρήσεις προς όλους

Πειθαρχικός Εισαγγελέας ΚΟΠ: Κατάθεση στοιχείων ενώπιόν του και σεβασμό στους κανονισμούς – Παρατηρήσεις προς όλους

Η γραπτή δήλωση του επικεφαλής πειθαρχικού εισαγγελές της ΚΟΠ, Στέλιου Νικολάου μέσω της σελίδας της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης ανακοινώσεων εκ μέρους Σωματείων και/ή δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων και άλλων, που αφορούν την διαιτησία, προσυνεννοημένους αγώνες, χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων, κ.λ.π.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή προς όλα τα σωματεία και τους παράγοντες, ότι όλες οι πιο πάνω ενέργειες είναι αντίθετες με σχετικά άρθρα του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.

Περαιτέρω θα ήθελα να καλέσω όλους τους πιο πάνω, όπως προσκομίσουν στην ΚΟΠ και/ή ενώπιον μου, οποιαδήποτε στοιχεία κατέχουν που αφορούν τα πιο πάνω θέματα, τα οποία θα τύχουν εκ μέρους μου της σχετικής διερεύνησης με κάθε εχεμύθεια.

Σε περίπτωση στοιχειοθέτησης οποιουδήποτε αδικήματος εναντίον οποιουδήποτε θα γίνει η αναγκαία παραπομπή της υπόθεσης από το Γραφείο μου ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή για τα περαιτέρω.

Ευελπιστώ στην άμεση συμμόρφωση όλων, ούτως ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω ένσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία φαίνεται ότι υποσκάπτει την προσπάθεια που γίνεται για την μείωση της προκατάληψης για τίμιο παιχνίδι.

Στέλιος Νικολάου
Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας

ΚΟΠ – cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top