ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ άκουσε μόνο το ΑΠΟΕΛ να απαντά…» – Τι είπε για ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Νέα ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ άκουσε μόνο το ΑΠΟΕΛ να απαντά…» – Τι είπε για ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος έδωσε νέα απάντηση στο ΑΚΕΛ, μίλησε για διαιτησία, μεταγραφικά και όχι μόνο σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104,0.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αντιπαράθεση με το ΑΚΕΛ: «Η ανακοίνωση ήταν συγκεκριμένη. Αυτό που λέμε είναι ότι διακρίνεται μια πρόθεση να δακτυλοδεικτεί το ΑΠΟΕΛ από το γενικό γραμματέα του ΑΚEΛ χωρίς να ισχύει. Είναι μια στοχευμένη πολιτική αυτή. Εμείς δεν κάναμε καμία αντίδραση ή παρέμβαση μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας ή και μετά τις δηλώσεις του κ. Παπασταύρου. Απλά όταν βγήκαμε να μιλήσουμε, εσείς οι ίδιοι μας ρωτήσετε για τη δική μας αντίληψη για το όλο θέμα. Δεν κλήθηκαν και από άλλες ομάδες να σχολιάσουν;

Ναι. Ρωτήθηκαν και εκπρόσωποι άλλων σωματείων… «Ε, τότε, εκείνη την ώρα πρέπει να έκλεισε το ραδιόφωνο ο κ. Κυπριανού. Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ άκουσε μόνο το ΑΠΟΕΛ να απαντά. Τι συζητάμε από δω και πέρα; Είναι προφανές ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια πολιτική χροιά στο θέμα. Εμείς δεν ψάχνουμε για πολιτικό κέρδος και δεν το αντιλαμβανόμαστε αυτό».

Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από το κύπελλο: «Αποκλειστήκαμε από το κύπελλο και είναι μια αγωνιστική αποτυχία. Ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει δύο νίκες, προκρίθηκε και του δώσαμε τα συγχαρητήρια. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι η ουσία. Δεν μπορούμε να μεμφόμαστε κάποιον για την υπόθεση πρόκριση».

Για τη διαιτησία: «Οποιαδήποτε ομάδα πιστεύει ότι θέλει να αναφέρει κάτι, μπορεί να το αναφέρει. Βλέπουμε όμως μια αλληλουχία γεγονότων να συμβαίνει. Είναι κάτι που δημιουργήθηκε με λανθασμένη προσέγγιση. Ακούσαμε για ξένους διαιτητές, συνεχόμενα λάθη και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Όλα αυτά δημιουργούν πίεση και προκατάληψη».

Για τους ξένους διαιτητές: «Είπαμε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα που δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε τη ρετσινιά ότι εμείς φταίμε για ότι συμβαίνει στο κυπριακό. Ας μας πουν τι θέλουν και θα παίξουμε όποιους όρους θέλουν πάνω στο τραπέζι».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι ένα ντέρμπι. Η Νέα Σαλαμίνα είναι ικανή να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτή τη στιγμή τείνει να δημιουργήσει αγωνιστική συνέπεια σε σχέση με την παρουσία της στην 6άδα. Δείχνει πόσο μεγαλώνει από αγωνιστική άποψης, γιατί μεγάλη ομάδα ήταν, πάντοτε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα χρειαστεί πολύ κόπο για να πάρουμε τη νίκη. Πλέον, έχουμε μόνο ένα στόχο στις εγχώριες διοργανώσεις, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να προσθέσουμε αυτό που μας λείπει».

Για τα αγωνιστικά: «Θα προσθέσουμε στις επιλογές τον Γένσεν που έμεινε προληπτικά εκτός. Ο Βούρος μπήκε σήμερα, όμως δεν πιστεύω να είναι επιλογή. Ο Αλωνεύτης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Μούσα Τάμαρι ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας».

Για τον Τάμαρι και αν θα προλάβει τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Το μόνο που μας απασχολεί είναι η Νέα Σαλαμίνα».

Για τη θέση του αριστερού μπακ, για την οποία μόνη επιλογή είναι ο Νικόλας Ιωάννου: «Δεν είμαι υπεύθυνος να απαντήσω σε αυτά. Για αυτά μπορούν να απευθυνθούν στον προπονητή που είναι διαθέσιμος κάθε τρεις μέρες στις δημοσιογραφικές διασκέψεις. Δεν μπορούμε να παίζουμε τους παντογνώστες και μιλώ για μένα. Ο κάθε προπονητής θα δώσει την απάντηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top