Ο αρχηγός της Λεγκανές ζητά να μην αποδοκιμαστεί ο Γκερέρο!

Ο αρχηγός της Λεγκανές ζητά να μην αποδοκιμαστεί ο Γκερέρο!

Η επιστροφή του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο δεν κάθισε καλά στους οπαδούς της Λεγκανές και ο αρχηγός των Μαδριλένων, Ρουμπέν Πέρεθ, ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να μην αποδοκιμάσουν τον πρώην φορ του Ολυμπιακού.

Η Λεγκανές υποδέχεται τη Σοθιεδάδ για την 22η αγωνιστική της ισπανικής Liga και η επιστροφή του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο δεσπόζει στην επικαιρότητα της ομάδας της Μαδρίτης.

Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε δανεικός (με οψιόν αγοράς) στους πεπινέρος στην εκπνοή (31/1) της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η προσθήκη αυτή δεν κάθισε καλά στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν συγχωρήσει στον Γκερέρο ότι το καλοκαίρι του 2018 δεν δέχθηκε την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας και μετακόμισε ως ελεύθερος στους ερυθρόλευκους.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ετοιμάζονται να τον αποδοκιμάσουν στο ματς του Butarque (2/2, 13:00). Προς υπεράσπιση  του πρώην και νυν συμπαίκτη του έσπευσε ο αμυντικός μέσος και αρχηγός της Λέγκα, Ρουμπέν Πέρεθ.

«Όποιος αποδοκιμάσει τον Γκερέρο, αποδοκιμάζει όλη την ομάδα. Μην το κάνετε», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: Sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE