ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μακρίδης: «Ρε γιατί δεν έμεινες και να παίζεις πελλό;» – Είχε κουβέντα με τους Κύπριους παίκτες και ποια η… ΔΙΑΦΟΡΑ εδώ

Μακρίδης: «Ρε γιατί δεν έμεινες και να παίζεις πελλό;» – Είχε κουβέντα με τους Κύπριους παίκτες και ποια η… ΔΙΑΦΟΡΑ εδώ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (03-02-2020) μίλησε στον Super Sport FM ο Κύπριος προπονητής, Απόστολος Μακρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε για ένα μήνα περίπου ως προπονητής της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

«Έκανα ένα μήνα σεμινάριο. Δεν μπορεί να αλλάξει ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Είμαι 52 χρονών και κάποια πράγματα δεν τα μπορώ. Είναι δύσκολο να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα και να συνεχίζεις. Η Παναχαϊκή θα τερματίσει 6η ή 7η. Δεν μπορεί για πιο πάνω. Θα μπορούσα να μείνω, όμως κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Κάθε μέρα έκανα μια διαδρομή για να πάω να πιω καφέ. Δεν μου μιλούσε κανένα. Την τελευταία μέρα και ενώ έκανα την ίδια διαδρομή, με σταμάτησαν δύο άνθρωποι και μου είπαν μπράβο κόουτς είσαι μάγκας. Ίσως η φυγή μου έκανε περισσότερο καλό παρά η παρουσία μου γιατί αφυπνίστηκαν κάποιοι».

Για τα όσα έμαθε από την παρουσία του στην Παναχαϊκή: «Έμαθα αρκετά. Άστο. Μίλησα και με τους Μυτίδη και Φροξυλιά. Είναι διαφορετικό όμως να είσαι προπονητής. Ο προπονητής δεν μπορεί να δει μόνο τον εαυτό του. Όταν δεν μπορείς να προσφέρεις εκείνα που θέλεις, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ένα κομμάτι του εγκεφάλου έλεγε «ρε γιατί δεν έμεινες και να παίζεις πελλό;»

Αν είναι χειρότερα τα πράγματα στην Κύπρο σε σχέση με την Ελλάδα: «Είμαστε καλά στην Κύπρο. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Ούτε θέλω να αλλάξω το ποδόσφαιρο. Είναι κάποια πράγματα που γίνονται σε όλο τον κόσμο. Η διαφορά στην Κύπρο είναι ότι είμαστε πιο μικρή χώρα και κάποια πράγματα φαίνονται πιο έντονα. Με καλή θέληση θα λύσουμε το θέμα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι καθαρός. Θέλουμε πολλή προσπάθεια, πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς. Χάθηκαν όλα όμως στο βωμό των επιτυχιών. Μπήκαν και άλλα άτομα μέσα. Σε κάποιες χώρες είναι πιο έντονο το πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει έλεγχος. Όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top