Η Πάμελα Άντερσον χώρισε – Άντεξε μόλις 12 μέρες παντρεμένη

Η Πάμελα Άντερσον χώρισε – Άντεξε μόλις 12 μέρες παντρεμένη

Έκανε πέμπτο γάμο και τελικά δεν κράτησε.

 

Η Πάμελα Άντερσον προκάλεσε έκπληξη ανακοινώνοντας το γάμο της, πριν λίγες μέρες με τον Τζον Πέτερς και οπως φαίνεται θα προκαλέσει ξανά με τον χωρισμό της 12 μερές μετά το γάμο.


Η ίδια έκανε την ανακοίνωση μέσα απο εκρπόσωπο της στο FoxNews αναφέροντας : «Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας, όσο εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη έκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας». 


Η 52χρονη Πάμελα Άντερσον και ο 74χρονος Πίτερς παντρεύτηκαν στις 20 Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE