ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ – Σριούσμπερι: Reds με μέσο όρο ηλικίας… 19 ετών και καθυστέρηση λόγω κίνησης

Λίβερπουλ – Σριούσμπερι: Reds με μέσο όρο ηλικίας… 19 ετών και καθυστέρηση λόγω κίνησης

Η ρεβάνς του Κυπέλλου Αγγλίας θα βρει την Λίβερπουλ με μ.ο. ηλικίας τα 19 χρόνια και την Σριούσμπερι με βροντερό «παρών» των οπαδών της στο «Άνφιλντ», καθυστερώντας την έναρξη του ματς λόγω κίνησης.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε τους παίκτες του για διακοπές κι έτσι ο Νιλ Κρίτσλεϊ παρέταξε την… γνωστή πλέον νεανική έκδοση των Reds για το ματς κόντρα στην Σριούσμπερι.

Απόψε στο «Άνφιλντ», που ετοιμάζεται να θέσει αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης με περίπου 8.000 φιλάθλους να δίνουν το παρών, η αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ έχει μ.ο. ηλικίας τα 18,9 χρόνια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις έξι πιο νεανικές στην ιστορία του συλλόγου. Οι πέντε από αυτές, μάλιστα, έχουν καταγραφεί επί ημερών Κλοπ, δείχνοντας την χαρακτηριστική προτίμηση ή την στρατηγική του Γερμανού coach σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Παράλληλα, μόλις τέσσερις από τους έντεκα εκλεκτούς έχουν γεννηθεί πριν από το 2000. Ο λόγος για τους Κιριβέλα (22), Λιούις (20), Χέβερ (20) και Κέλεχερ (21).

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί της Σριούσμπερι ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο «Άνφιλντ» και έκλεισαν τους δρόμους της Λίβερπουλ κατά την άφιξη τους, αιτία που το ματς θα καθυστερήσει για λίγα λεπτά, μέχρι να εισέλθουν όλοι στις κερκίδες.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top