Θα γίνει ματσάρα στο Τσίρειο

Θα γίνει ματσάρα στο Τσίρειο

Το 2-2 με το οποίο ΑΕΚ και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες στον χθεσινό πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

Η ΑΕΛ των πολλών και σημαντικών απουσιών κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο ΓΣΖ και να μην φύγει ηττημένη και είναι πολύ σημαντικά τα εκτός έδρας τέρματα στο θεσμό του κυπέλλου. Από την άλλη η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με ικανότητες και τσαμπουκά που μπορεί και μακριά από το δικό της σπίτι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει αποτέλεσμα.

Θα γίνει ματσάρα στη ρεβάνς στις 22 Απριλίου στο Τσίρειο με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη και αμφίρροπη μάχη για την πρόκριση στον τελικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE