ΕΛΛΑΔΑ

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ιμπραίμι

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ιμπραίμι

Τον αγώνα ανάμεσα στην Ολύμπι Λουμπλιάνας και τη Μάριμπορ παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και από όσα είδε, ξεχώρισε τον Αγκίμ Ιμπραΐμι.

Ο Σέρβος μαζί με τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα ταξίδεψαν σε Αυστρία και Σλοβενία για να δουν από κοντά προπονητικά κέντρα.

Την ίδια ώρα όμως, δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μεταγραφικούς στόχους. Έτσι το παιχνίδι που παρακολούθησαν ήταν αυτό ανάμεσα σε Ολύμπια Λιουμπλιάνας και Μάριμπορ που έμεινε στο ισόπαλο 0-0.

Από το παιχνίδι αυτό, ο Μιλοβάνοβιτς ξεχώρισε τον Αγκίμ Ιμπραΐμι ποδοσφαιριστή της Μάριμπορ. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που συγκεντρώνει όμως από την αρχή πολλές δυσκολίες.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει 16 συμμετοχές με ένα τέρμα φέτος, ωστόσο η παρουσία του στην ομάδα είναι ηγετική. Την ίδια ώρα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Σκοπίων έχοντας 31 συμμετοχές και επτά τέρματα.

Στο παιχνίδι αυτό ήταν από τους διακριθέντες, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 και για την απόκτησή του η Μάριμπορ αξιώνει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που ίσως είναι μακριά από αυτά που θέλει να δαπανήσει η ΑΕΚ για έναν μόνο ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική της ενίσχυση το προσεχές καλοκαίρι.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top