Τον τελευταίο λόγο έχει ο Ομήρου: Αυτός θα ορίσει την ημερομηνία για την κρίσιμη συνεδρία της Ολομέλειας για το πλαίσιο αφερεγγυότητα

Τον τελευταίο λόγο έχει ο Ομήρου:  Αυτός θα ορίσει την ημερομηνία για την κρίσιμη συνεδρία της Ολομέλειας για το πλαίσιο αφερεγγυότητα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε χθες για ένα «μηχανισμό συνωμοσιολογίας ωσάν να πρόκειται για ένα Νόμο που αφορά ποιος κερδίζει από κομματικής πλευράς».

Σήμερα όπως όλα δείχνουν θα αποφασίσει ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου πότε θα οριστεί η κρίσιμη συνεδρία της Ολομέλειας για το πλαίσιο αφερεγγυότητας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, παρά το ότι είχε λεχθεί ότι η Ολομέλεια είχε καθοριστεί για τις 17 Απριλίου, εντούτοις δεν έχει καθοριστεί επισήμως και αυτό δίνει στον Πρόεδρο του σώματος την διακριτική ευχέρεια να καθορίσει την ημερομηνία σύγκλησης της Ολομέλειας.

Ενδεικτικό ήταν και το σχόλιο του κ. Ομήρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι είναι λάθος οι αναφορές σε αναβολή της συνεδρίας της Ολομέλειας. «Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία, άρα ούτε θέμα αναβολής», αναφέρει.

Στις 17 Απριλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην Αθήνα με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Βουλής να προεδρεύει της Δημοκρατίας, κάτι που επηρεάζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή επί του πλαισίου αφερεγγυότητας, με την ισορροπία να βρίσκεται μέχρι στιγμής στο ισόπαλο 28 – 28.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε χθες για ένα «μηχανισμό συνωμοσιολογίας ωσάν να πρόκειται για ένα Νόμο που αφορά ποιος κερδίζει από κομματικής πλευράς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE