ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λευκωσίας,

Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λευκωσίας,

Αγιασμό στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λευκωσίας, στην οδό Προδρόμου, με την ευκαιρία της μνήμης του προστάτου των ταχυδρόμων, Αγίου Ζήνωνος του Ταχυδρόμου, τέλεσε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, ο  Αρχιεπίσκοπος  Χρυσόστομος ο ΙΙ, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του μετά την εγχείριση στην οποία υπεβλήθη στις ΗΠΑ για αντιμετώπιση καρκινικών όγκων.

Ανακοίνωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή αναφέρει ότι "ο Μακαριώτατος, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καταρχάς την παρά Κυρίου ενίσχυση στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι ταχυδρομικές υπηρεσίες στη διακίνηση τής αλληλογραφίας και των υπόλοιπων δεμάτων προς εξυπηρέτηση όλων των πολιτών".

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην εξυπηρέτηση, της οποίας έτυχε κατά την παραμονή του σε κλινική των ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η σωστή, προσηνής και ευγενική συμπεριφορά των υπαλλήλων προς τους εκάστοτε πελάτες, οι οποίοι  «δίδοντας τον καλύτερο εαυτό τους, προβάλλουν τόσο την υπηρεσία τους όσο και το όλο σύστημα λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού της χώρας τους».

Υπεύθυνος του Επαρχιακού Ταχυδρομείου Λευκωσίας, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για τις πατρικές νουθεσίες του αλλά και για την παρουσία του στα Κυπριακά Ταχυδρομεία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Στη συνέχεια, όλοι οι παρευρισκόμενοι προσκύνησαν την ιερή εικόνα τού Αγίου Ζήνωνος και πήραν αγιασμό. Ακολούθησε δεξίωση.

Παρόντες ανάμεσα σε άλλους ήταν ο Διευθυντής τού Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, τα στελέχη και υπάλληλοι της υπηρεσίας καθώς και πολίτες που εκείνη την ώρα εξυπηρετούνταν από το ταχυδρομείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top