ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ξάνθη! Νίκησε μέσα στο «Καυτανζόγλειο»

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ξάνθη! Νίκησε μέσα στο «Καυτανζόγλειο»

Με γκολ του Σίλβα Κλέιτον στο 7ο λεπτό, η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Ηρακλή εκτός έδρας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, αφού να διατηρήσει το προβάδισμα στον επαναληπτικό εντός έδρας αγώνα, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου.

Με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να δίνει γρήγορο προβάδισμα στην Ξάνθη, οι Θρακιώτες πήραν το ζητούμενο. Από την άλλη ο Ηρακλής, παρά την θερμή υποδοχή που δημιούργησαν στο γήπεδο οι οπαδοί του, δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν άμεσα, αλλά ο Μπέρτος έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ρομάνο. Ο Περόνε είχε δύο καλές στην επανάληψη, απάντησε η Ξάνθη με τον Καπετάνο, ωστόσο το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (61 Κάσσος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (83 Τσιλιγκίρης), Ρομάνο, Περόνε, Τσιλιανίδης (69 Λουκίνας), Κυριακίδης.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Περέιρα, Σολτάνι (71 Βάλτερ), Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον (78 Παπαστεριανός), Γούτας, Καρυπίδης, Ράνος (77 Καπετάνος).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top