ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη νίκη του Παρνασσού

Μεγάλη νίκη του Παρνασσού

Ο Παρνασσός Στροβόλου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών με τη Sabbianco Ανόρθωση, σε έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα – διαφήμιση του αθλήματος, ο Παρνασσός Στροβόλου πέτυχε εξαιρετικά μεγάλης σημασίας νίκη επί της Sabbianco Ανόρθωσης, με 25-24, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών. Παράλληλα έκανε το 2-0 στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις (ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων φέτος έληξε ισόπαλος), στοιχείο σημαντικό ενόψει των play offs, καθώς οι νίκες μεταφέρονται – πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες. Από έξι γκολ έβαλαν Παπακυπριανού και Στούμπης, πέντε πρόσθεσε ο Φωτίου. Για τους κυανόλευκους επτά γκολ έβαλε ο Σέρβος Vojinovic.

Πλέον ο Παρνασσός έχει 23 βαθμούς και η Sabbianco Ανόρθωση 17β, ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανέβηκε στους 16β, έχοντας κερδίσει το Κέντρο Νεότητας Αγίων Τριμιθιάς με 25-21, εκτός έδρας.

Την ερχόμενη βδομάδα ο Παρνασσός φιλοξενείται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και η Sabbianco Ανόρθωση φιλοξενεί το Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top