Γάζα: Όσα δεν γνωρίζουμε για τη συμφωνία Ισραήλ με Χαμάς - Τα ερωτηματικά και οι κίνδυνοι
Στη Μέση Ανατολή και στην ιστορική συμφωνία ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς για εκεχειρία στη Γάζα έχει στραμμένο το βλέμμα του όλος ο πλανήτης.
Είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά την ενημέρωση που δίδει για τον συλληφθέντα, κι ούτε καν τα αρμόδια στελέχη του σώματος μπαίνουν στη διαδικασία να αναφέρουν κατά πόσον έχει απασχολήσει ή όχι τις Αρχές στο παρελθόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο
Ούτε αναφέρονται περισσότερα σε σχέση με τη μορφή των στοιχείων που προέκυψαν εναντίον του, αν δηλαδή κατέληξαν στον συγκεκριμένο κατόπιν κατάθεσης ή τεκμηρίου.
Το μόνο που έχει διαρρεύσει για την ώρα είναι ότι ο 38χρονος είναι Ελληνοκύπριος, ότι διαμένει στη Λάρνακα και ότι φέρει συγκεκριμένο προσωνύμιο (που παραπέμπει σε έδεσμα της αμερικανικής κουζίνας).
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Αστυνομία συνεχίζει με πάσα σοβαρότητα τις εξετάσεις για την υπόθεση, λαμβανομένου υπόψιν και του εγκλήματος που συντελέστηκε, δηλαδή το άνοιγμα πυρ σε δημόσιο χώρο και η στοχοποίηση ανυπεράσπιστων πολιτών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις