ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΩΤΙΑ - ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής – Διαλύθηκαν τα πάντα από τις στάχτες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΩΤΙΑ - ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής – Διαλύθηκαν τα πάντα από τις στάχτες

Εξαιρετικά δύσκολο φαίνεται να είναι το έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας σχετικά με την φωτιά που προκλήθηκε σε υποστατικό στους Αγίους Τριμιθιάς το βράδυ της Δευτέρας (17/02).

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής μίλησε στο ThemaOnline και δήλωσε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο να ανακαλύψει τα αίτια που ξέσπασε η φωτιά καθώς από τις στάχτες έχουν διαλυθεί τα πάντα.  

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Κεττή υπάρχουν κάποιες υποψίες οι οποίες όμως δεν μπορούν να δοθούν ακόμα στην δημοσιότητα, ενώ αυτή την στιγμή εξετάζονται κάποια ενδεχόμενα όπως θερμάνσεις και ηλεκτρικές παροχές οι οποίες βρίσκονταν στο υποστατικό.  

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μέσα στο υποστατικό βρέθηκε πτώμα και οι ενδείξεις αναφέρουν ότι ανήκει σε 75χρονο αλλά ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κ. Κεττή.   

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (17/02) γύρω στις 22:00 το βράδυ ξέσπασε πυρκαγιά σε Λυομένο υποστατικό, εντός κτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή Αγίων Τριμιθιάς της Επαρχίας Λευκωσίας και έγινε αντιληπτό πως εντός του υποστατικού βρισκόταν ένας άνθρωπος αφού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα που πιστεύεται πως ανήκει σε 75χρονο.  

Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE