Σε ποιους αφιέρωσε τη νίκη ο Αυγουστή επί του Εθνικού και τι είπε για τον Μπένσοπ

Σε ποιους αφιέρωσε τη νίκη ο Αυγουστή επί του Εθνικού και τι είπε για τον Μπένσοπ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το 2-0 επί του Εθνικού στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, η νίκη μας ήταν δίκαιη καθώς είχαμε πολλές και ξεκάθαρες φάσεις. Η νίκη είναι αφιερωμένη στους παίκτες για να πιστέψουν ότι μπορούν για πολλά πράγματα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς, μπροστά μας με την Δόξα και θέλουμε συνέχεια. Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς καθώς σμίκρυναν οι διαφορές. Όταν έχεις τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα είναι σημαντική η νίκη στο επόμενο ματς, βοηθά στη ψυχολογία. Αυτή η νίκη είναι μόνο για τους ποδοσφαιριστές».

Για τον Μπένσοπ: «Ο Μπένσοπ δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Θα είναι μαζί μας για το ματς του Σαββάτου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE