Β. Κικίλιας: Απολύτως έτοιμη για την κορωνοϊό είναι η Ελλάδα

Β. Κικίλιας: Απολύτως έτοιμη για την κορωνοϊό είναι η Ελλάδα

Απολύτως έτοιμη για την έξαρση του κορωνοϊού είναι η Ελλάδα, δήλωση ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Κικίλας επεσήμανε ότι η χώρα είναι απολύτως θωρακισμένη και συνέστησε ψυχραιμία.
 
«Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό με τους συναρμόδιους Υπουργούς για τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις εξελίξεις. Θέλω να τονίσω πως έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είμαστε οργανωμένοι και δομημένοι και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που διαχειριστήκαμε ύποπτα περιστατικά», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.
 
Παράλληλα, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας συνέστησε ψυχραιμία και υπογράμμισε ότι υπάρχουν 13 νοσοκομεία αναφοράς. «Ο ιός προσομοιάζει της γρίπης και έτσι θα αντιμετωπιστεί. Η χώρα είναι θωρακισμένη», τόνισε.
 
Τέλος, όπως τόνισε, λαμβάνοντας υπόψη και τα γεωγραφικά δεδομένα, αυξάνεται η πιθανότητα για κρούσμα και στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE